Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelns nät

spindelns nät hängde i luften
utan fast förbindelse med annat
än luften den färdades i

vinden var hans bäste vän
som alltid hjälpte honom in
och ut ur själen när det behövdes

själen vars enda drivkraft
var att överleva morgondagen
genom att släppa nattens mörker




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-25 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blygsam text som berör.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson