Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen blir för seg

Låt tärningen lösa våra val
Flaskan som snurrar
Varför välja något alls varje dag
Det är samma sak om och om igen
Låt chansen bestämma vem jag är hos inatt

Ödet för oss tillsammans
Ödet sa ifrån
Vilken magi väljer åt mig idag
Gudar och gudinnor
Helvetet själv styr min resa

Vad jag borde
Vem jag egentligen är
Tristess, tristess, tristess
Låt alkoholen föra mig vidare
Låt den vackra drogen spegla verkligheten




Övriga genrer av indieBella
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-25 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella