Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet var en solfångare

trädet var en solfångare
en ödla med paraplyet upp och ner
för att fånga himmelens stjärnfall

cikadorna som spelade tystade musiken
tonerna som punktligt slutade ljuda

i väntan på nästa stjärnfall




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-26 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson