Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men en Jack sägs klättra i den. Ibland hänger union Jack på halv stång. När en bekant till en bekant berättade att han var teletekniker och hette Jack... Då fick han genast smeknamnet 'telefon-Jack' av mig. Öknamn däremot, får väl bara nöt, kreatur?


Jag äter inte bönstjälken



Jag har flera olika egenskaper.
En av dem är tydligen att hitta på,
eller prata smörja,
som en del väljer att kalla det.

Men där har jag visst konkurrens
och mött min 'överman' också.
Författare, berättare och annat löst folk
har visst namn om sig att just hitta på.

Till skillnad från andra med något på hjärtat.
De säger väl då bara sin version?
Av vad då, undrar du kanske.
Och kanske just inte.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-04-26 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP