Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE EMMA

MIN ÄLSKADE EMMA

Flygplanet störtade och Paul blev
illa tilltygad. Så innan han lät revolvern tala
skrev han detta:

Min älskade Emma
du är hela mitt liv...
Men det verkar inte som om vi har nån framtid längre.
Därför har jag beslutat att det här är den bästa utvägen.
Jag är åtminstone herre över mitt eget öde.
Jag vill bespara dig det.

Vi har haft det så bra. Vi har
haft många lyckliga år tillsammans.
Vi har upplevt så mycket Våra lyckliga minnen lever i mig
så som jag vet att de lever i dig. Kommer att vara så länge du lever.
Tack för att du har skänkt mig de lyckligaste åren i mitt liv.
Försök att förlåta mig min älskling.




Fri vers av Knoparemoj
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-26 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj