Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risplockerskans snabel

risplockerskans snabel fiskar i vattnet
för att dra upp geten med rötterna

plåtburken är lika god som köttet
hästen som stegrar sig på berget

floden som älgen korsar
på sin väg till brandgatan
som öppnas upp i skogen
när fältet ligger fritt

på väg mot sin ö ute i havet
där blommorna är starkare än tiden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 98 gånger
Publicerad 2017-04-27 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson