Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en stressig Tid.


Trött Jungfru


Svängande armar.
Lust genomströmmas.
Proppfyllda tarmar,
som önskar tömmas.

Nånn säger att jag --
är så ful och fet, -
Ingen till Behag!
Hur ÄR det med det?

Idioter finns ---
det verkligt gott om.
Blev Dåre! Jag minns
att det vart bråttom!!

Konverterat från
evig Idioti ----
till Dårskapens dån -
å skall där förbli !

Undrar vem jag är,
som går här på Jord --
på teve kan se --
ohyggliga mord!?

På mig, nånn varit
å skadat min fot,
medans jag sovit..
Tar det som ett Hot!!

Måste bero på
yttre hårdhänt våld.
Är, tror jag, ändå, -
till Slaveri -- såld?!

Nu vill jag, bara, -
å det, ganska, snart --
Jungfrudomen klara !
Det vore, väl, -- SMART !!??







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-29 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, varför inte visa porr på teve istället för alla dessa jämra våldsfilmer om mord och misshandel. ondskan regerar både på svensk teve såväl som i Hollywood.
2017-04-29

    ej medlem längre
Ja, håller med dig att idioter finns det gott om... många som ställer till ont...
Bra skrivet i humoristisk ton och fina rim!
2017-04-29

  Anya VIP
Jaa ibland känner man sig som en idiot...känner igen mig i texten. Men bara för att man känner sig så betyder det inte att det är så...tänker jag. Gillar slutet med jungfrudomen...det känns hoppfyllt. Gillar Afrikas kommentar under också.
2017-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
bra rim - frankt innehåll - direkt på och med humor - som vanligt
jungfru lär ha en ursprunglig betydelse av att vara hel - en självständig kvinna - till ingen såld!
(säger det inte som tröst - men det kan ju vara kul att veta...)
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf