Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser bra!


-Jag bidar min Tid !


Vad kastar man ur sig,
egentligen, i vulvans vrede
å i rosornas raseri ? ?
Ormens bitska blick å
trolösa tunga verkar för å
försöka hindra Lyckan att
klingande komma, hitåt!

Hon har ett smärre försprång,
men jag har styrka i benen å
min hjärna bemästrar det mesta!
Förresten, behöver jag ej springa
åt hennes håll... eller möta upp
på hennes 'smarta' timningar!
J-a-g ä-r e-t-t r-o-v-d-j-u-r -!!

H-o-n ä-r m-i-t-t b-y-t-e, --
som hoppas på hjälp å stöd
av mina 'hemliga syskon' !
Men, se, - den Gumman går inte!
-Jag bidar min Tid å låter mig
inte besegras av hennes ----
utstuderat falska matematik!

Skiter, själv, i Matten !
Den prickar, helt enkelt,
icke Rätt i Realiteten....!
Folken apar efter Satan, - men
se dem, - hur detta straffar sig !
De vill bringa till andra outhärdliga
plågor, men ser ej, själva, sitt eget
Grav-Bygge!

Glad över mina 2-D-kameror, -
ögon, som ser sanning & avslöjar lögn ! !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-30 00:31



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Bid du din tid, så kommer den säkert!
Rasande skrift.
2017-05-02

  KattenKin VIP
Intressant dikt, gillar greppet med bindestrecksraderna. Bra att du ser sanningen, tänker jag, och uppkäftigt att du ger matten en avhyvling; den ska fasiken inordna sig. Eller?...
2017-04-30

    ej medlem längre
den var det ruter i. hoppas du besegrar den ormen. djävulen börjar gå mig på nerverna.
2017-04-30

  H.C.B
Ger dig min kärlek
2017-04-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lite djeflar anamma skadar aldrig.
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf