Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GARANTERAT LIV

Vissa tror på ett liv efter detta medan andra tror på detta liv.

Tron på ett liv före döden ger fler garantier,än den på ett liv efter.

Man behöver inte va psykolog för att förstå att så många helst vill tro på ett bättre liv efter detta.

En del får också gynnsammare startplattform i livet än andra,men misslyckas ändå och de som inte fått någon lyckas,så visst är livet orättvist fördelat,men det vill till,visa att man är värdig livet,genom att inte ge upp.

Det faktum att det funnits liv före detta vittnar gravarna om,med ett tyst konstaterande att det enda livet efter detta,är det som följer på de dödas barn och barnbarn.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-01 02:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Historikerna !
2017-05-01

  Joakimnordbrandt
Och vem tror på livet före livet?
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP