Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När psykiatrin börjat producera hjärnor på Löpande band likt köttindustrin köttfärs.


HJÄRNOR TILL SALU

Kom å köp ! här vare friska unga hjärnor till salu,

kom å köp.

Det finns visa hjärnor och tokiga hjärnor.

Det finns förprogrammerade hjärnor

och filosoferande hjärnor.

Här finns tämjda och otämjda hjärnor.

Här finns politiska och religiösa hjärnor.

Det finns hjärnor för alla och envar.

Är du trött på din hjärna så kom å köp dig

en ny obegagnad,

så designar vi den efter ditt önskemål.

Kom å köp !

här vare hjärnor till salu.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP