Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur säger man detta med ord?

Hur säger jag detta med ord? hur beskriver man en känsla som denna? Det är ju så enkelt att bara tappa orden och glömma men det går inte att glömma en känsla som denna.

Den är för kraftfull och betyder så mycket. Jag önskar från botten av mitt hjärta till alla stjärnor uppe i stjärnhimlen att jag en dag ska kunna dela med mig av det jag känner med ord utan visor.

Men hittills får jag bara fram ett leende på läpparna och ditt ansikte i mina tankar.
Fy fan va jag inte orkar känna såhär längre. Känna mig fylld med något jag inte kan beskriva och jag kan fortfarande känna din värme mot mig även fast du inte är här.

Jag är ju kär? eller är jag? saknar jag bara närheten från någon annan eller ser jag oss som något äkta.

Har alltid drömt om ett lyckligt slut men år efter år så tappar man hoppet men du gav tillbaka det på knappt 2 sekunder. Tack




Fri vers av Caligynefobi
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-01 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caligynefobi
Caligynefobi