Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVANDE OCH DÖD I VERKLIGHETEN OCH I DRÖMMEN

Drömmen om den lyckliga familjen,
låt oss dröja en stund vid den,
jämväl som den i verkliga livet,
endast varar korta stunder,
för att verklighetens bistra ansikte
av vardagliga förpliktelser skall
avbryta denna sagostund.

Det är kanske endast i drömmen
vi är levande och i verkligheten döda.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-02 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP