Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du på väg människa?

Vi lever inte för oss själva. Vi lever för varandra.
Vi lever en kort stund på jorden.
Därför ska vi ge varandra värme medan vi är här.
Nu får vi ta emot vårens gröna liv.
Den kommer så starkt nu.

Idag gick jag ner i viken, simmade några tag,
kom upp på stranden som var så mjuk.

Vi ses imorgon!





Prosa av bohemen VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-02 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text! Det låter kallt att bada så här års!
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP