Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lindar...

Jag lindar av kärlek
ett minne av dig
i tanken den blev
till trådar av guld

spann dem i natten
av måntårars doft
gryningsljus gav
rödguldets färg

saknadens snara
binds kring min hals
där kärleksords mins.

© Bosse 2 maj 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten