Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam i mörkret

 

Jag!
Är!

Ensam i mörkret!

Vilar ögonen
Släpper ögonen fria

Still ensam i mörkret

Gapande ögon!
Stirrande ögon!

Fortfarande ensam i mörkret

Vandrar fridlös
Andas fridlös

Och springer djupt in i mörkrets döda ögat

JAG!
ÄR!
ENSAM I MÖRKRET!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-05-03 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP