Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 3.5-17

Skogskanten
rådjur brölar i skymning
ingen björn då




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-03 13:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om naturen!
Rådjur har jag mött i det vilda och de hörs sannerligen.
Björnar har jag aldrig mött,kanske lika bra det, tror jag skulle bli rädd.
2017-05-03

  Anya VIP
Jaa rådjur kan verkligen bröla. högt!!! Blev rädd en gång när vi sov på en herrgård och jag hörde ljud på natten. Det var visst rådjur. Som alltid innehållsrikt på få rader. Tur att inte björnen var framme... men hade ju varit kul att få se en...på behörigt avstånd...
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP