Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda som har lyft mig.


Du är den enda som har lyft mig,
den enda som burit mig,
du.

Snurrat min värld,
fram och tillbaka igen.
Rockat perspektiven
runt höfterna
som om livet var en ring.

En ring utan kanter,
en ring utan slut.

Det kanske kallas optimism,
idioti
eller någonting annat för dig.

Jag kallar det kärlek.
Kärlek för mig.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-04 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol