Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapabel till kärlek-kärlekskompetent


Kapabel till kärlek,
kärlekskompetent.
Förmåga att älska högt,
förmåga att älska lågt
men aldrig i ett grådaskigt mellanskikt.

Att känna gräsets gröna
under fötterna en snöig dag.
Att känna safter från osynliga apelsiner
och låta fantasin göra berg bomullsmjuka

Det är inte alla som tillåter sig,
att flyga upp i skyn tillsammans med paraplyet
när det blåser,
för att invänta det oväntade som ska komma näst.

Vissa föredrar att bli blöta och förbli trygga
och betrakta såpbubblor istället för att följa med.

Kapabel till kärlek,
kärlekskompetent.
högt och lågt, men aldrig i ett mellanskikt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-04 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol