Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HITLER GILLADE INTE KATTER (I-II)

Hitler gillade inte katter,vilket man kan utgå
ifrån hans politiska ideologi,där han föredrog
hundar och behandlade människor som hundar,
dresserade,tämjda i koppel.

Katten som är en 100% individualist som alltid
går sin egen viljas väg och likt en Buddha helst
vill ligga och meditera i egna tankar,
säger mycket om vad egentlig frihet och personlig
integritet står för,
där kattens auktoritärt tysta språk säga :"jag är
katt,och mig kommenderar ingen"

Katten gör sig inte till vän,med vem som helst,
är ingen socialt anpassad varelse,utan en person-
lighet som ingen annan katt är dess like,
som avläser allt och alla som med stolt hög svans-
föring skiter blankt i vad andra tycker medan den
lägger sig i en "siesta" var den behagar och gäspar
trött åt världens galenskaper.

--




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-05 22:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dessa ostyrbara
Skönhetsesteter
Tack för kattana
-lyserande
Klartext!
:)

2017-05-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ya ! de är coola.
2017-05-06

  henke_r
din text gav mig enorm respekt för kattdjur.
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP