Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var en av dem som teg

Hej du gamla klasskamrat

Säg mig vad är det du vill

Bli min vän för att visa

Du nu har dåligt samvete för det som var 

Kanske har du nu ditt hjärta lättat

För din livspartner eller terapeut 

Som sagt att du ska be om ursäkt 

För att slippa dina samvetskval 

Men jag vill inte ha din ursäkt 

Och inga förmildrande försvar

Ty gjort är gjort

Det kan du aldrig ta tillbaka 

Hur mycket du än visar att du skäms

För ärren i min själ de finns alltid kvar

Hur lång tid det än har gått

Jag har inte bett om att få stå med nedböjt huvud

Tappat tron på mitt eget värde

Så hårt att minaa tårar de nästan frös till is

Och alla bloddroppar jag har gråtit

De är inte på vänskap ett bevis

Så nu vill jag bara säga hejdå och inte tack

För du var en av dem som teg

Då när du var min forna klasskamrat 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-06 16:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärtsamt och berörande!
2017-05-09

  ULJO
Starkt och hjärtekrossande
2017-05-07

    ej medlem längre
Text som griper tag! Tack !
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP