Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns att jag brunnit -- utan fysisk smärta.


Minne i Kosmos


Förmodligen är
jag rättså tokig !
Somt tyder på det!

Antagligen lär
min Själ va´- krokig,
ini kroppen, fet !

Vad är det som hänt?
Ämnet är prekärt!
En sinnets revolt ?

Har Herren mig sänt
nått som gör det värt -
- att min Själ jag sålt ?

Jag var uti Skyn
vid en annan jord,
liknande planet ...

Eldades i dyn.
Beelsebub vart smord
i en akt , så het !!

Tänkte, där jag brann :-
-Är det inte skit, - -
jag har det så här?!

Borde haft en man,
vart hans favorit,
som han höll så kär !

Överlevde ej
i det livet, men
fick Insikt, vid.

Förstod en cool Grej :
att Reminiscens
pågår All vår Tid !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-06 12:53



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om flydda dagar
2017-05-07

  KattenKin VIP
Spännande tankegångar.
2017-05-07

    ej medlem längre
Spännande upplevelser i det förgångna!
2017-05-06

  Anya VIP
Vilken upplevelse diktarjaget varit med om. Tänker mig någon slags reinkarnation....men jag kan ju tolka fel? Som alltid gillar jag din personliga skrivstil.
2017-05-06

  Salvation Pepper
I sann mening en själslig upplevelse att förtälja.
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf