Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Bang

 

Om jag inte visste att jag fanns, är du tillblivelsen
Om jag fanns fast du var annanstans
var jag en galax utan ädelgas
Nu vet jag att jag finns
och jag kan böja
verbet vara
ÄR

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-07 17:28



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Så fint dikten existerar!
2017-05-15

  Lars Hedlin
En mycket bra text med insikter
2017-05-09

  Salvation Pepper
Var gång man landar i ÄR är man framme i livet.
Fin skrift.
2017-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text, fin start på dagen!
2017-05-08

    ej medlem längre
"Jag tänker, alltså finns (är) jag", den berömda satsen av Descartes passar bra här!
Filosofiska tankar!
2017-05-07

  Anya VIP
Härlig lek med ord och form. Jaa vi behöver alla kunna böja verbet vara... Bra att bli påmind.
2017-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart! En tillblivelse av en människas själ och varelse.
2017-05-07

  Marianne Räf
WOW !! Bara så skön ! <3
Spar denna, också, för
du har, verkligen, kommit
igång, nu !!
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP