Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykos



Den inbillade verkligheten
så långt bort från förnuftet
man kan komma

Nya världar
med nya krav

Starka flöden
vars igenkänning
upprepar
osäkerheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-07 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP