Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palmen delade ormen

palmen delade ormen
papegojan ovanför leoparden
som sover i trädet

i väntan på ett byte
som delar med sig

istället för att roffa åt sig allt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 246 gånger
Publicerad 2017-05-07 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson