Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rör vid mitt hjärta

 

Rör vid mitt hjärta
Rör vid mina läppar
Rör vid min själ

Rör och återupplev mig

Rör vid mina drömmar
Rör vid mina barndoms förlorade år
Rör vid mina dikter

Rör och återvinna mig

En kalldusch är mitt liv!
En kallobjektiv är min existens!
Ett kaltliv har och haft jag!

Så rör vid min själ och återskapa mig på nytt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-05-08 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP