Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT VETA DET MAN INTE VET ATT MAN VET

Efter att du några gånger kommit på dig själv

att du redan vet det du inte visste

att du vet,

ställer du dig frågande

om varför du inte visste vad du vet innan,

och kommer till slutsatsen

att du inte tänkt på det tidigare,

så därför kommer du hädanefter

alltid att ställa dig frågande

inför dig själv

om det du inte vet,

att du kanske redan vet det du

inte vet om att du vet.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-09 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP