Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som träffades av blixten

mannen som träffades av blixten
skickade upp åskan till himmelen
som öppnade upp

in klev ett moln
som håller att gå på

regnet har redan avverkats
så nu återstår bara gästabudet
med krus fyllda med ett längre liv

som måste drickas upp
för att kunna se

regnbågens horisont




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-10 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson