Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Det får bli en [1] till – ändå.

B före b… bibliotek-

et. B finns = fs [7083e] i ISBN-code. Marg-justering(en) är [^] på. 

På (> <) före-

kommen anledning [7083e] ånýo. Ånýo: code. 

Ba+ [program/ /språk] fungérar. Tydlig-

en. 7:50 (just/ /nu) – ungefär. Maj (10) – syntes[en] fort-

sätt-

er.

1.

0.

1.

2. Summering (10000/ /25) pågår. 

3.

5.

8.

Dokument-

namn-

et DOKUMENT.img (…) är [nu] ”formellt” reservera29. 

¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

 

 

 

 

 




Fri vers av farbror zwed
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-05-10 19:37



Bookmark and Share


  farbror zwed
 Okay før [konstruktion(en)] 20170510.DOC – tydlig(en).
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________
--------------------------------




--------------------------------
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-05-10

  farbror zwed


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯
Term-
en mönster-igen-känning (10000/
/1111) førecómmër.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯

.______________ ______________.










2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed