Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA LIKA LYCKLIG SOM OLYCKLIG

Den immateriella själskänsla  lyckoruset  ger, frammanar
även hos det godmodiga medvetandet  en  känsla  av sorg
och dåligt samvete inför de olyckliga.

För de  som  smakat  kärlekens  söta  frukter, vet  att  dess
eteriska tillstånd övergår i en bitter eftersmak,när hjärnan
återgått till sin normala vätskebalans, och  överger hjärtat
för det köttsligas begär.

Att vara  både  lycklig  och  olycklig  är  den  distanserades
vakentillstånd i en värld som ter sig alltför förskräcklig att
vara enbart lycklig i.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-11 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP