Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtkraft

En grön ridå går sakta ner
över de svala, bleka andetagen
som ännu kan höras mellan träden

Något som väntat för länge
träder fram ur skuggorna och ut
i det försynta men ogenerade ljuset




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-12 12:49



Bookmark and Share


  Björn Solum
Naturnära och vacker text om magin i skogens tystnad.
Snygg paradox i sista raden.
Gillas.
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta