Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande förlorande hjärta

Rivet slitet stampat
Fallet stupat krampat

Tomrum
Djupt obarmhärtigt hål
Dövstum
Diamanterna till kol

Ensamt läskigt otäckt
Brunnet stoppat nersläckt

Min gråt
Stor svidande tår
Förlåt
Jag längtar igår

Hoppats önskat velat
Älskat kämpat felat

Livet hoppet världen
Trevat vandrat färden

Handlat givit tagit
Krampat ångrat slagit

Nu

Älskande saknande smärta
Fallande förlorande hjärta

Och

Inuti mig
Finner man dig

I evighet




Fri vers av Martina Ågren
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-12 14:10



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Välfunna rim
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren