Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Varde ljus
Varde dig
Var mitt hus
Var med mig

Kom om du vill
Kom om du kan
Mer därtill
Mer än sann

Tro på mig
Tro nån ann
Var för sig
Varför brann

Vit och ren
Vit och fin
Ge mig men
Ge mig grin

Allt för mer
Allt för stort
Vad du ser
Vad du gjort

Ge av tid
Ge av dig
Skapa frid
Skapa mig

Sök och leta
Sök och finn
Finn och streta
Finn och vinn

Aldrig alltid
Aldrig mer
Alltid fall vid
Alltid ber

Tro o lev
Tro o känn
Var du blev?
Var du den.





Fri vers av Martina Ågren
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-06-10 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren