Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur har du det på din arbetsplats eller som student eller som medlem här på poeter se ?


VÄNSKAPSKORRUPTION/ETT GIFTIGT SÄLLSKAP

I den konspirerade vänskapens giftiga gemenskap,vet aldrig den andre eller tredje eller fjärde personen om vad de andra sagt om honom,för de har tystnadsplikt och säger till den andre,tredje och fjärde personen att inte säga någonting om att han sagt det han sagt om den första personen.

Det är som att umgås med giftödlor,skorpioner,spottkobror och jaktspindlar.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-12 23:33



Bookmark and Share


  henke_r
Spot on! Den nepotistiska maktlösheten är en vidrig känsla.
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP