Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofärdiglagt pussel.


Krångligt liv


Mänskolivet är vanskligt!

Du förväntar dig en framtid, fylld
av strålande ljus, ett eldorado!
Är det en Illusion? En Hägring?

När skall det underbara inträffa ?
Nu? Igår? Närdå? I Realiteten
kan, istället, vänta: Ond, bråd död
bakom hörnet, endera dagen !

Jag ifrågasätter hela Konceptet !!
Varför, ska jag kämpa mig igenom
hela livet å kanske inte nå mitt Mål,
bara ryckas bort, som en hund --
efter, typ, 70 mänskoår.................?

Mitt liv saknar Mening! Borde ej va´ så!

-Vakna, Kamrat ! Du är manipulerad av
tvivelaktiga individer! De flinar, vill
bli trodda.. men deras Budskap är,
blott, falsarier ! För att blåsa dig... !

Saknar, en hel del, pusselbitar....
Bilden, - den, nu, ofullständiga, -
- tycks, dock, va´ intressant - i sin
helhet - å eldar min nyfikenhet!

Vill veta varför jag lever !

Måste fylla kunskapsluckorna med
förklaring å vederhäftig relevans!

Hjälp mig, gärna !! Om du kan..

Känner mig så dj. hårt hållen !







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 16:01



Bookmark and Share


  ULJO
Finns mycket mellan raderna här
2017-05-14

    ej medlem längre
Livet är inte lätt, vi har mycket att kämpa med och många gåtor att försöka lösa!
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf