Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är lönt?

Under allt byggdamm,
försöker jag skriva ditt namn
med pekfingret.
Kanske som en karta för att finna dig
eller allt det där som vi på något sätt
förlagt

Under all bråte som vi slängde iväg,
i det där vi kallade att städa,
finns kanske några minnen
att kunna klistra ihop
till en förklaring.

Om det är lönt att öppna dörren.
Om det är en idé att släppa in ljus
och stapla nytt av det som vält.

Men hur vet man det när allt badar i mörker
och vi snubblar oss fram i bråte.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-13 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol