Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT GRÅTA OCH SKRATTA SAMTIDIGT

Det finns endast två förhållningssätt,en klok och sansad
människa kan inta inför denna värld,där det mest nyktra
och normala känslotillstånd är att antingen gråta eller
skratta,alternativt samtidigt.

Den immateriella självkänsla lyckoruset ger,frammanar
även hos det godmodiga medvetandet en känsla av sorg
och dåligt samvete inför de olyckliga.

För de som smakat kärlekens söta  frukter, vet  att  dess
eteriska tillstånd övergår i en bitter  eftersmak, när hjär-
nan återgått till sin  normala  vätskebalans, och  överger
hjärtat för det köttsligas begär.

Att vara både lycklig och olycklig samtidigt,är den distan-
serades vaken tillstånd i en värld som  ter  sig  alltför för-
skräcklig att vara enbart lycklig i.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-14 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP