Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET TRASIGA PARAPLYETS PAR

Hon som brukar vandra ensam

i regnet i parken om natten

med sitt trasiga paraply,

har fått sällskap

med en man som också

har ett trasigt paraply.

 

De är själsfränder

och han tycker också om regn

och sitt trasiga paraply.

De har mycket gemensamt.

De är regnvarelser !

Missförstådda av jordvarelserna.

                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-15 02:35



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Den här var bra wiking.
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP