Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar, önskningar.


Annorlunda, snart !


Vi ska se det blir
annorlunda, snart !
Allt är en satir ...
Det är uppenbart!!

Om vi är sjuka --
går det ändra på !
Bränningar, mjuka, - -
av febrig Åtrå !

Låt det verka ut -
till det Normala.
-Passa på å njut !
Vi skall betala!

Så lång är Färden.
Men, snart är vi där -
vi vill i Världen.
Väl värt allt besvär!

Hjärtat bultar, hårt, -
i min lilla kropp.
Ska det va så svårt --
bringas lite Hopp !?

-Sanningen segrar !
Å, du är min typ !
I Framtid hägrar
många sköna 'Nyp'!

Tror, det är bergfast
säkert att vi får, -
nu, snart, i en hast --
- efterlängtad Vår !

Så, kom då, kära, --
- likt en sommarvind...
Åh, var mig nära !
Pussa - mun å kind !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-15 19:50



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Vackra tankar, det är grunden!
2017-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Man får fortsätta drömma och önska...härlig positiv text...
2017-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en vårbäck flyter orden fram i hoppfullhet!
2017-05-16

  KattenKin VIP
Hoppfullt, may your dreams come true!
2017-05-16

    ej medlem längre
Fint flyt i texten! Alltid lika positivt och hoppfullt trots att du får kämpa med svårigheter!
2017-05-15

  bumerang

Tankar och önskningar - näring för själen.
Du skriver ut dem så bra.
Må du bli bönhörd.
2017-05-15

  ULJO
Fina förhoppningar
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf