Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMARS NÅD

Vari söka drömmars nåd

ifrån plågsamma djurförsök,

är en gåva till poeter,

där drömmens skyddsängel

svingar sitt stjärnbeströdda

trollspö i poesins universum.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-16 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP