Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem dör först?


En iskall flod från norr
ska långsamt dränka oss
Den har smugit sig på,
men nu över vår tröskel,
våra anklar
och vår vardag.

En flod lika gärna från söder,
i motsatt riktning,
men samma förlopp.

Är det kroppen som dör först,
eller tanken?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-16 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kroppen dör först.
Anden hamnar i himlen eller i helvetet.
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol