Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt tycks leda mot nått gott.


Många dagar...


Det kommer många dagar.
En del, av dem behagar !

En å annan dålig dag, ---
då man känns liten å svag.

Men, på det Stora Hela,
ska, väl, Livet ej fela..

Utom i trista Slutet! --
Spar, då, icke på krutet !!

John Holm sjunger: -"Min Mening".
Musik, bättre än Farsans Swing !

Dunket når till mitt hjärta,
som motsatsen till smärta.

Ljuv feeling genom Själen, -
- som när ur jord går tjälen.

Hur går det med Anslagen?
Kan vi befria Dagen ?

Hur få `hop det, som man vill ?
Kan änglarna hjälpa till ?

Eller, tror du att jag kan
sköta allt på egen hand?

Jag blir väldigt nyfiken, - -
på mkt i Trafiken.....

Allt tycks leda mot nått gott :
Barnavel å fruktkompott.

Många dagar komma ska.
Hoppas, det händer nått BRA !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-16 17:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-05-18

  Salvation Pepper
Gott!
Man kan lita på Hoppet.
2017-05-17

    ej medlem längre
jag personligen har hoppats på himmelriket sedan i mars 1993.
2017-05-16

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får plocka åt oss de bra sakerna i livet...bra rimmat...
2017-05-16

    ej medlem längre
Ja hur få ihop det som man vill... det är inte så lätt alla gånger.
Men texten har du klarat bra!
2017-05-16

  Inkognito93
Denna går in bland favoriterna. Många starka rader här. favoriten utav dem troligen:... eller nej förresten. kan inte välja EN favoritrad. Vardera en måste sitta i sitt rätta sammanhang.
2017-05-16

  ULJO
John Holm en favorit för mig
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf