Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITTERÄR KOCK

Att nära en uppfattning om en särskild företeelse,och samtidigt hysa en självkritisk uppfattning om denna uppfattning,i en närmast klinisk granskning,där den slutgiltiga redogörelsen närmar sig det obeskrivliga,är en berusning i att med en obestridbar vederläggelse lyckas tysta en hop pladdrande dödskallar med det ofattbara.

Sålunda när de stekta hjärnorna,förvandlats till köttfärs,har författaren uppnått sin ambition som litterär kock.

*



Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-17 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP