Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tiggarnas värld

 

Innan jag handlar mat etc ,
Alltid brukar ha koll på priserna

Statsminister, riksdagsledamot och partiledarna, EU ledarna
Handlar, reser, drömmar, skiter förstaklass

Priserna rusar upp i höjden
EU medborgarna sjunker i sitt värde i sitt hemland

Skattar och skattar och ännu mera höjde skattar
Som går i bistånd till andra länder utanför EU

EU medborgarna fyller gatorna och tigger för sitt liv
EU medborgarna jags och förbjuds att tigga

(RÄTTVISA)
Kallar det EU ledarna

En blodig vår behöver EU länderna
Blodigare än den arabiska våren

Annars inget värdigliv i EU
Bara TERROR!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-05-17 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP