Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs ingen bild som illustrerar texten,för de läsare som känt in denna oemotståndliga glädje.


BARNS SKRATT ÄR BLOMMOR SOM SLÅR UT I FULL BLOM

När barn skrattar,
är det likt rosor och tulpaner
som slår ut,
i all sin hämningslösa glädje
och energi.

Man hör hur det kittlande
bubblande skrattet väller
upp ur djupet av dess barnasjäl,
oförställt,äkta och spontant.

Den som inte blir glad av det,
måste vara bortom all räddning.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-17 09:49



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Tänkte faktiskt på det när en hel skolklass med barn gick förbi utanför mitt fönster här om dagen. Det finns inget livfullare.
2017-05-17

  Ric
Instämmer rakt av, helt underbart!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP