Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samvetet får sig en knäck bara av att ha teve för oavsett kanal får jag femtielva gånger veta hur otroligt priviligierad jag är som är född just här och inte där. Så bli inte förvånad över om jag säljer mitt pick o pack o flyttar dit.


Jonas tar inte en tripp till östra station




Jag tackar ett program i teve...
...för att nästa gång jag är
i sportaffären för att köpa att par skor.
Det i alla fall inte är min
snart pensionerade läkare som gjort dem.

Utan istället ett mindre barn någonstans i Asien
jag har att tacka för visad tjänst,
villighet att arbeta
för en skärv och gör att samhället
går runt även därborta.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-05 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP