Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå och glädje...

Du är vacker
men du är så ung...

Du har värme i ditt bröst
manlig värme...
men, du är så ung...

Jag älskar dig som vän
Det blir väl inte mer...

Det får du bestämma.

Jag får vara varm trygg moder
för dig
tala varsamt med dig...

Men, du är så vacker!

Nu lever jag för dig och din skönhet.

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-17 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text om din vän!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP