Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manhattan

Hem ljuva….
Ja, vadå?
Allting är så relativt
Jag har svårt att förhålla mig
till väggens gränser

Vad är hem för dig?
En fastighet eller en stad?
En känsla?

Kanske vetskapen om att någon
finns där för att värma dig
när vintern krossar gatorna
på Manhattan och det drar
kallt genom sprickan i ditt fönster

Mitt hem är min borg
Men du kommer aldrig att få se min boning




Fri vers av Pierre Ström
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström