Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här var jag efter all utfrysning


Spillra

Jag vet att jag är trasig

En spillra av ett slitet liv

Ty jag har tappat tron på glädjen

Ja hela tillvaron har mist sin glans

För när andra sviker gör sanningen det med

Och hur ska jag finna mitt eget värde

När fallen kommer på varandra

Jag har redan fallit och fallit om igen

Och varje gång jag föll dog en bit

Av det självförtroende jag en gång hade

Ty det är så lätt att riva ner

Allt det som tog åratal att bygga upp

En missriktad mening ett sårande ord

Är allt som behövs för att rasera ett liv

Så medan mina tårar bränner och hjärtat blöder

Rinner den sista tron på värde ut i natten

Tillsammans med glädjen som aldrig fanns




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-18 21:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stark o tänkvärd text.
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som går in i mitt hjärta som en tagg!
2017-05-19

  ULJO
Gör ont att läsa om svårmod som tycks vara oövervinnerligt. Hoppas att du skrivt ur en fiktiv tillvaro
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP