Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför kyrkan

framför kyrkan
står ett par vita skor
med svärdet fastlåst
i en sten

persiennerna är neddragna

den som klarar av
att frilägga svärdet
öppnar dörren
och skorna kan blödande
dra upp persiennerna

och begrava sig själv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson