Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

280 (JUST) NU.

TRE är vad TVÅ och FEM är. MÄ – mä = 2237 är (formellt) okay info code. Beige och brown (…) är inte [ac/ /NOT] (®) wrong. FEL är vad TRE är. Okay // så. Rimlig(en). Ba+/envelope/WINDOW… É. Emellertid = Ed – okay. Varvid (100/ /101) e. 

355/113 [((7))] är (tämlig-

en) okay code. 

Penguin (integer/ /VALUE) Long Integer… 2.

20170519.IMG – okay så. 

{…} (3) 2. FUNGÉRAR. WELLPAPP innehåller 

tecken-

dubblering-

ar.

92.\ – tydlig… en. 

77.M – wow… sound.

----------------------------ff---------------------------- 

----------------------------100-------------------------/ /--------------------------101… f.

Coffee innehåller (bigrammet) ee – okay føre: beep. 

Termen beep [((7))] är {formellt} reserverad […] idag. 

R… Litteratur är 1 (en) [tämlig(en)] Lång term. Även: teckenfoeljd. 

L… Litteratur är 1 (en) [tämlig(en)] Lång term. Ba+ fungé27a27.

 




Bunden vers av farbror zwed
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-05-19 20:40



Bookmark and Share


  farbror zwed
40/20 (2) är [formellt] inte {ac} fel. Enligt (29/ /22) manual… en. // // // // // // // // // // // // // // // // // // // usw.

2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed